מאחר ואני מארחת כמעט כל ערב בחנוכה אני מחפשת המון מתכונים שווים ומפתיעים, הלוא צריכה כל ערב לשדרג מחדש ולהפתיע את האורחים, אולם יש מתכון אחד שרץ אצלי כבר שנים ולא מחליפה אותו- מתכון לדונטס אותו אני מקשטת באופן חגיגי בהתאם לסוג האירוח.
הפעם בחרנו לכבוד החנוכה להגישו עם מבחר רטבים ותוספות מעניינים וטעימים במיוחד ולהגיש במגש הגשה מקסים של חברת ניקול.
המצרכים:
4 ביצים
כוס מיץ תפוזים
3 כוסות קמח תופח
3/4 כוס סוכר
תמצית וניל
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את החומרים עד לקבלת בלילה אחידה (אני באופן אישי אוהבת לערבב במיקסר כך בוודאות אין גושים), מחממת את המולטיקייק היטב , משמנת עם ספריי שמן ושמה כף מהבלילה, אופה כחמש דקות, מוציאה, מצננת היטב ומקשטת.
הפעם בחרנו לקשט:
שוקולד מריר עם שברי שוקולד הרשיז.
שוקולד לבן עם פירורי עוגיות אוריאו.
שוקולד לבן עם שוקולד הרשיז.
שוקולד חלב עם פירורי שוקולד לבן.
והכי כיף שניתן את הכל להגיש יפה ואסתטי עם מעמד לקינוחים של ניקול- מעמד דו צדדי שכל פעם ניתן לגוון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה