יום שבת, 31 בדצמבר 2016

סלט טאבולה שאתם חייבים לאכול

מאחר ובשישי שבת המסעדה שלנו עובדת רצוף אני מחפשת כל הזמן גיוונים ושינויים, כל שבוע מכינה את ההזמנות הקבועות אך מנגד מוסיפה לפחות 2-3 חידושים.

אחד הדברים שהחבר'ה אצלי לא מוותרים זה על קוסקוס, מפרום ושות' וסלט טאבולה- אלה הם שני הדברים אשר אני מכינה בכורח כל שבוע- עליהם אין ערעורים חובה להכין!

השבוע רגע לפני בישולי השבת קיבלתי להתנסות אישית את סדרת הקוסקוס המרוקאי החדש מבית "מאסטר שף"- הקוסקוס להבדיל ממתחריו בעל טעם זהה לאמיתי, טעים מאוד, אוורירי, עשוי מ-100% חיטת דורום איכותית, מהיום גם הילדים יכולים להכין קוסקוס לארוחת צהריים זריזה וטעימה.

מהחבילה של הקוסקוס הבינוני הכנתי סלט טאבולה טעים במיוחד, עם המון ירק טרי, ירקות והמון לימון- סלט מרענן וטעים במיוחד, תוספת פרשית לכל ארוחה, רוצים מתכון?

המצרכים:
חבילת קוסקוס מרוקאי בינוני
חבילת פיטרוזיליה טריה שטופה וקצוצה
חצי חבילת נענע טריה שטופה וקצוצה
5-6 בצלים ירוקים שטופים וקצוצים
עגבניה גדולה קצוצה
חצי בצל קצוץ
מיץ מ-3 לימונים
מעט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל המרכיבים ולהניח במקרר כשעה לספיגת הטעמים.


מהחבילה של הקוסקוס הדק הכנתי קוסקוס ולצידו הגשתי מפרום מטוגן (הפעם ביקשו ללא רוטב) וחמוצי הבית.




סדרת הקוסקוס החדשה של מאסטר שף חוסכת את העבודה הרבה שבהכנת קוסקוס ביתי, כולל השימוש בנפה, אידוי ובישול ארוך בקוסקוסייר, כך ניתן להכין קוסקוס אמיתי ואיכותי בפחות מרבע שעה. אידיאלי לארוחת צהריים מזינה לילדים ואפילו כארוחת קוסקוס אמיתית בצהריי שישי.



סדרת הקוסקוס ממרוקו של מאסטר שף כוללת: 
קוסקוס דורום דק 
קוסקוס דורום בינוני 
קוסקוס דורום מחיטה מלאה 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה