יום שלישי, 30 ביוני 2020

שבלולי פיצה שאתם חייבים להכין

זהו, החופש הגדול כבר כאן ועימו המטבח הפתוח כמעט 24/7, לא שאני מתלוננת חלילה אבל מעידה על עצמי כי התקופה הזו לא אחת מאתגרת אותי בעיקר בתחום ההפתעות הקולינריות. הפעם רוצה להמליץ לכם על שבלולי פיצה חלומיים, עם בצק מיוחד, נימוח וקריספי , בעל מילוי מפתיע וטעים במיוחד, תכינו, מבטיחה לכם הנאה מרובה.



לבצק:
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
כוס מים

תמיד אני מכינה רוטב פיצה אולם הפעם בחרתי לחסוך לעצמי ולהפוך את החיים לקלים יותר והשתמשתי ברוטב פיצה של נפטון (עליו ארחיב בהמשך) מה שהתברר כלהיט אמיתי.

תוספות:
זיתים
תירס
טונה ועוד העולה על רוחכם
גבינה צהובה
גבינת קרם שמנת עם עירית של תנובה

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לשה את כל החומרים יחד ומשהה כחצי שעה בצד.
מחלקת את הבצק ל-3 חלקים, מרדדת היטב, מורחת גבינת קרם שמנת ומעל רוטב פיצה, מעל מפזרת תוספות וגבינה צהובה.

מגלגלת וחותכת לעיגולים, לאפות בחום בינוני כארבעים דקות, עד שמשחים יפה.

חברת "נפטון" (משנת 1980), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה "רוטב לפיצה" - להכנת מגוון מנות טעימות ומציעה מתכון מהיר הכנה של שבלולי פיצה נהדרים.



הרוטב מכיל בין השאר: רכז עגבניות, אורגנו, טימין, בזיליקום ושמן קנולה והוא ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. 

מחיר: 12.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 330 גרם). 

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 







להגיש חם, בתאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה