יום שלישי, 2 ביוני 2020

התוספת שתוספת - תפוחי אדמה בתנור


מידי יום אני דואגת שתהיה למשפחתי ארוחה חמה ומפנקת, מידי יום אני יושבת, חושבת ומכינה עבורם הפתעות, חלקן ידועות מראש וחלקן הינן פרי המצאה שחשבתי עליה באותו הרגע. כאשר הגיע משלוח של המותג נפטון עם "מלח ים אטלנטי מתובל" ידעתי מיד מה להכין לארוחת הצהריים- - תפוחי אדמה בתנור, כמה פשוט ככה מוצלח, אז קדימה תפשילו שרוולים והצטרפו אלי למטבח:

המצרכים:
כ-10 תפוחי אדמה (עדיף אדומים אך בהחלט גם הלבנים יעשו את העבודה)
שמן זית
עשבי תיבול
מלח ים אטלנטי מתובל


אופן ההכנה:
לפרוס את תפוח האדמה לפרוסות דקות כמעט עד הסוף (ראו תמונה), לזלף שמן זית בנדיבות, עשבי תיבול ומלח ולהכניס לתנור חם בטמפרטורה של 180 כשעה עד שעה וחצי.



מי שעוקב אחרי הבלוג שלי יודע שאני מאוד אוהבת את המותג "נפטון" - חברה המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, אשר בימים אלה מציגה "מלח ים אטלנטי מתובל" במטחנה מהודרת - לתיבול מושלם של מגוון מאכלים וסלטים.



המטחנה האיכותית שקופה וניתן לראות את גבישי המלח, מנוקדים באדום ובירוק של תבלינים שונים ובהם פלפל אדום, פלפל ירוק ו עשבי תיבול. המטחנה נוחה מאוד לשימוש ויפה להניחה על השולחן, לשימוש המסובים. המלח ללא מונוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל או חומרים משמרים.

מחיר: 11.90-13.90 ש"ח.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, יש חסד, פרש מרקט, שוק מהדרין.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה