יום שני, 25 ביולי 2016

מבחר סלטים לשבת עם מלח הארץ



טבעי, שימושי ומעוצב – אצלכם במטבח 

"מלח הארץ" משיקה:
סדרת מטחנות מלח ושפע תבלינים לתיבול טבעי של כל מנה
 100% טבעי
מוצר איכות במחיר אטרקטיבי
תערובת עשירה של מלח ותבלינים הנטחנים במקום ומעניקים ארומה נפלאה לכל מנה
מגוון של 5 מטחנות זמין ברשתות השיווק




ההובי המרכזי שלי הינו המטבח, יכולה להעביר שם שעות בהמצאת מתכונים, בניסיונות ובהפקת מטעמים נפלאים, כל שבוע מחדש בימי חמישי ושישי רוקחת תחת ידיי אין ספור מטעמים, מבחר רחב של סלטים, מנות ראשונות, עיקריות, תוספות וקינוחים.

אחד ה"אוספים" המרכזיים שלי הינו תבלינים, על כל סוגיהם וריחותיהם, אוהבת לנסות, להתנסות ולחדש, כן, מודה, לעיתים הנסיונות לא צולחים והתבלינים מוצאים חיש מהר את מקומם בפח.

לאחרונה קיבלתי משלוח מפנק במיוחד מחברת "מלח הארץ" אש ממשיכה לתמוך במגמת הבישול הביתי ובפיתוח תרבות המלח ומשיקה סדרת מוצרים חדשה ומפנקת במיוחד של מטחנות מלח ותבלינים- רגע לפני שאמשיך יכולה להעיד שאני התאהבתי.




סדרת המטחנות החדשה של "מלח הארץ" מכילה תערובות טבעיות ועשירות של מלח ותבלינים שמשדרגות כל מנה .

אריזת המטחנה שימושית, מעוצבת וטרנדית ומוסיפה "לייף סטייל" וייחודיות למטבח ולשולחן האוכל הביתי. 

ניתן להשתמש במטחנות לתיבול והמלחה של אנטיפסטי, תבשילים שונים, בשרים, דגים ועוף, פסטות, מאפים, מרקים, סלטים וניתן גם להניח אותם על שולחן האוכל לנוחות הסועדים. 

תיבול באמצעות המטחנות הינו יעיל ושימושי, תערובות המלח והתבלינים פותחו על ידי שף והן מכילות מגוון עשיר של עד 16 סוגי תבלינים ועשבי תיבול ומייתרות את הצורך בתבלינים נוספים. כמה סיבובים קלים של המטחנה – והרי לכם מנה מתובלת בצורה טבעית וחוויה אנינה לכל המשפחה.

סדרת המטחנות של "מלח הארץ" כוללת מגוון של 5 סוגים בהם:

מלח טבעי – גבישי מלח טבעיים וגולמיים שנאספו בבריכות המלח. גבישי המלח לא נשטפו ולא עברו שום תהליך עיבוד. הם עשירים במינרלים מהים כגון מגנזיום, סידן ואשלגן והם נמצאים במטחנה בתצורתם הטבעית והגולמית המעניקה חוויה קולינרית בכל מנה.

מלח הימלאיה – מלח טבעי ייחודי המופק מסלעי מלח גרוסים מהרי ההימלאיה. בעל צבע ורוד טבעי וארומה מיוחדת- מלח זה הוא טרנד בכל העולם, מעניק לכל מנה ולכל תבשיל טוויסט ייחודי ומעשיר אותם בטעמים עמוקים ועשירים.

עשבי תיבול – תערובת של מלח ים ושל מבחר 8 עשבי תיבול טריים ונפלאים כמו נענע, כוסברה, טימין, טרגון, קצח ועוד. התערובת מושלמת לתיבול סלטים, מרקים ומאפים מלוחים, ותעשיר את טעמה של כל מנה. 

גריל – מלח ים עם תערובת עשירה של 16 תבלינים כמו פלפל אדום, בצל, זעתר, כורכום, טימין, רוזמרין, פפריקה, פלפל אנגלי, שום, מוסקט, קינמון ועוד. מושלמת לתיבול עוף, בשר ודגים, ומעניקה טעם עשיר לכל מנה. 

איטלקי – תערובת מלח ים עם תבלינים בסגנון איטלקי. מכילה מלח ים עם תערובת מפולפלת של 14 תבלינים כמו פפריקה מתוקה, פפריקה גרוסה, פפריקה מעושנת, פלפל אדום, פלפל שטה, תה ירוק, קליפות הדרים, בזיליקום, שום, רוזמרין, אורגנו, מרווה ועוד. מעניקה טעם איטלקי נפלא למנות פסטה, פיצה, מרקים ועוד. 


מטחנות מלח נמכרו עד היום באריזות קטנות ובמחירים גבוהים כשל מוצרי סופר-פרימיום. כעת, משיקה "מלח הארץ" את מטחנות המלח והתבלינים במטחנות גדולות ומעוצבות המכילות 300 גרם (במטחנת מלח הימלאיה) ו-250 גרם (בארבעת המטחנות האחרות) ובמחיר אטרקטיבי מומלץ לצרכן של 12.90 שח למטחנת המלח הטבעי ו- 15.90 ₪ למטחנות האחרות.–סדרת המטחנות זמינה בכל רשתות השיווק ורשתות המזון. כל המוצרים בסדרת המטחנות החדשה של "מלח הארץ" כשרים פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים.




את כל סלטי השבת ומטעמי השבת הכנתי בתוספת המלחים הנפלאים, אשתף אתכם במספר מתכונים נפלאים:


סלט פלפלים קלויים:

המצרכים:

4 גמבות (ניתן לגוון במספר צבעים)

8 פלפלים חריפים

10 שיני שום

מיץ מ-2 לימונים

מלח הימלאיה גרוס

5 כפות שמן


אופן ההכנה:

קולים את הפלפלים בשלמותם על גבי אש גלויה, עד שהם משחירים כמעט לגמרי (אני באופן אישי מכינה במחבת פסים יוצא מעולה).

לאחר הקלייה, סוגרים את הפלפלים בשקית, כדי ש"יזיעו", במשך 15 דקות.

מקלפים את הפלפלים, פורסים לרצועות ומעבירים אותם לקערה.

פורסים את השום וסוחטים היטב את הלימונים.

מתבלים את רצועות הפלפלים בפרוסות השום, מיץ הלימון הסחוט, השמן, והמלח, ומערבבים היטב.



סלט קולורבי, גזר וסלרי

המצרכים:

2 קולורבי מגורדים

2 גזרים מגורדים

2 עלי סלרי (כולל הגבעול)

חמוציות

בוטנים

חצי לימון מקולף ופרוס לפרוסות דקיקות

מיץ לימון

מלח טבעי גרוס

אופן ההכנה:

לערבב היטב את כל החומרים ולהגיש.



סלט עגבניות, פלפלים ובצל 

המצרכים:

2 עגבניות פרוסות לשמיניות

בצל פרוס דק

רצועות פלפל חריף

שום כתוש

מיץ לימון

מלח טבעי גרוס

מעט שמן זית


אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים ולהגיש



סלט חצילים קלוי במיונז

המצרכים

2 חצילים בינוניים

4 שיני שום

1/2 כוס מיץ לימון

3 כפות מיונז איכותי

מלח הימלאיה טחון


אופן ההכנה:

אני באופן אישי קולה את החצילים במחבת פסים, עושה את העבודה מצויין ולא מלכלך את הגז

קולה את החצילים, קולפת, מסננת קלות את עודפי הנוזלים

מערבבת עם שאר המרכיבים ומגישה











תגובה 1: