באופן אישי אני תמיד מעדיפה כריך איכותי, מפנק וטעים על פני כל ארוחה דשנה. יחד עם זאת לא אסתפק בסתם עוד לחם אלא תמיד בוחרת את הלחמים הטובים והמוצלחים ביותר.
את חברת "ביכורים מזון ומאפה" אני מכירה, אוהבת ומשתמשת באופן תדיר, בימים אלו המותג משיק "לחם שיפון מלא 7 דגנים", על בסיס קמח שיפון מלא, קמח חיטה מלא ומחמצת טבעית - טעים טעים!
חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בייצור לחמי בריאות, ירקות קלויים ושירותי הסעדה, משיקה לחם חדש - "לחם שיפון מלא 7 דגנים", טעים טעים וטרי, על בסיס מחמצת טבעית. הלחם עשוי מקמח שיפון (45%), קמח חיטה מלא (40%), קמח חיטה (15%), מחמצת טבעית ותוספת של שיבולת שועל, חיטה מעוכה ושעורה – המעניקים ללחם מרקם איכותי במיוחד. הלחם ללא תוספת סוכר.
הלחם נפרס ונארז מיד בתום אפייתו, מה שמבטיח את טריותו. הלחם טעים עם כל ממרח, ירקות, ביצים, גבינות, דגים או בשרים וחברת "ביכורים מזון ומאפה" שמחה להציע מתכון להכנת כריך טעים ומיוחד.
כשר פרווה בהשגחת בד"ץ ירושלים העדה החרדית והרבנות מעלה אדומים.
מחיר: 12.90 ש"ח לאריזה במשקל 600 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ.
הצעה למתכון: כריך עם קממבר, מנגו, מעדן שזיפים ונבטי חמניה
חומרים:
פרוסה של לחם שיפון מלא 7 דגנים של "ביכורים"
פרוסות גבינת קממבר
רצועות של מנגו בשל
מעדן שזיפים (ריבת שזיפים 100% פרי)
גבינת שמנת טבעית
נבטי חמניה
אופן ההכנה:
· למרוח את הפרוסה במעט גבינת שמנת טבעית. מעליה, למרוח מעט מעדן שזיפים.
· להניח מעל פרוסות של גבינת קממבר ולהניח ביניהן מעט מעדן שזיפים
· להניח מעל רצועות מנגו ולפזר נבטי חמניה (או נבטי ברוקולי, למי שרוצה להוסיף מעט חריפות)
***
הלחמים מיוצרים במאפיית הבוטיק של "ביכורים מזון ומאפה", המייצרת מדי יום מגוון לחמים מיוחדים, בהם – לחמי פשתן, חלות, עוגות ומאפי דגנים מלאים, מחומרי גלם משובחים. מערכת הייצור מאושרת ע"י משרד הבריאות ועומדת בתקנים המחמירים ISO 9001, ISO 22000 ו- HACCP.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה