יום שבת, 25 ביולי 2020

מאפה בצק עלים ממולא בגבינות

השבוע חברה באה אלי עם ילדיה, הם שיחקו בבריכה עם הילדודס וחיש מהר נהיו רעבים, כשאני צריכה להכין ארוחה קלילה ומהירה אני מיד שולפת מהמקרר את אחד הבצקים של שימרית ויוצאת לפעולה בהתאם למה שיש במקרר.

הפעם הכנתי מאפה "תלושותי" במילוי גבינות שיצא פשוט מושלם, חיש מהר חוסל עד תום, אז מוכנים למתכון? הצטרפו אלי לחגיגה.



המצרכים:
בצק עלים מצונן של שימרית
חצי קוביית גבינה בולגרית
2 כפות גבינת שמנת
חצי חבילת גבינת כנען
שמנת חמוצה
זיתי קלמטה

ביצה לציפוי
אורגנו 

אופן ההכנה:
לחלק את הבצק ל-3.
לפתוח את הבצק , למרוח עליו 1/3 מהתערובת, לגלגל לרולדה, לחתוך לפרוסות עבות להניח בתבנית. 
כך לעשות עם שאר הבצק , את הפרוסות החתוכות להניח צמוד צמוד בתבנית. 
מעל הכל למרוח ביצה ולפזר אורגנו.





להכניס לתנור לחצי שעה או עד להזהבה.

להגיש חם ולהנות. 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה