יום שלישי, 24 בנובמבר 2020

חם מהתנור: חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל": לחמים ובאגטים טבעוניים ונטולי גלוטן!


חם מהתנור: חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל": לחמים ובאגטים טבעוניים ונטולי גלוטן! 




מי שמכיר אותי יודע שאין משימה שאני לא עומדת בה בגבורה. יש לילדי חברים צליאקים, חברים רגישים לחלב ואף בן של חברים הרגיש לסוכר על כן הבית שלי תמיד אבל תמיד מקבץ בתוכו דברים המיועדים לאנשים אלו, אין מצב שהם יגיעו אלי להתארח ולא יסעדו את נפשם (מודה ,לא אחת הילדים הללו יותר מתמיד אוהבים לבוא אלינו בגלל הארוחות הדשנות).

אמש כאשר הגיע משלוח של לחמים ובגטים מבית "גרין לייט" מיד הזמנתי את חברו של בני לסנדוויץ שישי (אז מה אם היה יום שלישי?חחח). 



חברת "גרין לייט" משיקה את "סדרת הארטיזנל"(מונח המתאר מוצר אותו מכין אומן או בעל מלאכה מיומן בתחומו): לחמי ארטיזנל ובאגטים רוסטיק - טבעוניים ונטולי גלוטן, הנאפים בתנור הביתי ומוגשים חמים וטריים, עם קראסט משגע. כעת, גם נמנעים מגלוטן וחולי צליאק יכולים ליהנות מהם בצורה זו! החברה, המובילה בשוק הלחמים והמאפים ללא גלוטן, עמלה על פיתוח הסדרה למעלה מ-3 שנים. כדי לשמר את טעמם ומרקמם, מוקפאים הלחמים בהקפאה עמוקה מייד בתום 90% מזמן האפייה המלא. את גמר האפייה הם מקבלים בתנור הביתי – מה שמקנה להם מרקם קראסט וחוויית לחם טרי, שעד כה לא היתה אפשרית לקהלים אלה. 

מהיום אין צורך לעבוד קשה ו/או לרכוש את הלחמניות (לא אחת רכשתי לחמניות חנק שממש לא ידעתי איך הצליאקים נאלצים להתמודד עימם), מהיום רוכשים את הסדרה המשגעת הזו, אופים קלות בתנור ויש בגט/לחם חם, פריך וטעים, כזה שאפילו אלו שאין להם רגישות כלשהי ירצו להתמוגג עליהם.

"האתגר היה לפתח לחם נטול גלוטן - שנטעם ומרגיש כמו לחם עם גלוטן, שנאפה בעבודת יד במאפייה המתמחה בלחמים. בנוסף, רצינו שזה יהיה לחם שניתן לסיים את אפייתו בבית ולהגישו טרי, חם ועם קראסט", הסביר עופר אליאב, מנהל השיווק והמכירות ב"גרין לייט". 

"בעזרת תהליכי ייצור מיוחדים וטכנולוגיות מתקדמות בתחום האריזה, פיתחנו לחמים שמחקים בהצלחה את המרקם והטעם של לחמי ארטיזן עם גלוטן. גם זיהוי האיזון המדויק בין הרכיבים היה מורכב, והתוצאה הטעימה מאוד משמחת אותנו", אמר. "הידע והניסיון הרב שצברנו במשך 30 שנות פיתוח מוצרים כשרים לפסח וללא גלוטן, מאפשרים לנו להמשיך ולפתח - בסטנדרטים הגבוהים ביותר - מוצרים נוספים ומיוחדים, התואמים למוצרי המאפה הרגילים", הוסיף. 

סדרת הארטיזנל כוללת: 
» לחם צרפתי קלאסי – לחם צרפתי ביתי (500 גרם) 
» לחם צרפתי גרעינים – לחם צרפתי מועשר בצ'יה, טף, חמנית, פשתן ודלעת (500 גרם) 
» באגט רוסטיק קלאסי – 2 באגטים קלאסיים (240 גרם כל באגט) 
» באגט רוסטיק סופר פוד – 2 באגטים מועשרים בצ'יה, טף ופשתן (240 גרם כל באגט) 
» באגט רוסטיק גרעינים – 2 באגטים מועשרים בפשתן, דוחן, חמנית ודלעת (240 גרם כל באגט) 

המוצרים אפויים ונמכרים קפואים. יש להפשירם ולהוציאם מאריזתם, טרם אפייתם הסופית. 

הוראות הכנה: להפשיר את הלחם. להוציא מהאריזה. לחמם תנור מראש ל – 200 מעלות. לחם: לאפות 15 – 25 דקות ; באגט: לאפות 10 - 15 דקות (תלוי בעוצמת התנור). 

"סדרת הארטיזנל" מצטרפת למגוון מוצרי הלחמים והמאפים שפיתחה החברה ובהם מבחר לחמים (לבן, חלה, כפרי ועוד), לאפה, לחמניות שונות, פיתות, בסיס לפיצה, באגט צרפתי, בייגל אמריקני, פיצה מרגריטה, עוגות, מאפי עלים ועוד. 

המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרבנות יבנה ובד"צ חתם סופר בני ברק. 

מחיר: באגט - 21.50 ש"ח (2 באריזה, 480 גרם) ; לחם - 20.50 ש"ח (500 גרם). 

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הטבע. 

אז כאמור אמש החלטתי לפנק את חברו של בני בכריך שישי עם שניצל ביתי (אל דאגה יש פירורים המיועדים רק לו), חציל מטוגן, מטבוחה ,סלט ירקות והמון אהבה. את כל אלו הכנסתי לבגט רוסטיק והוא פשוט נהנה מכל ביס וביס (אפילו בני בן ה-14 התמוגג על הבגט השני ולא התלונן שלא טעים לו.




*** 

חברת "גרין לייט", פרי שיתוף פעולה של חברת "איתנ'ס" - המתמחה במאפים ועוגות (גם כשרות לפסח), וחברת "הדר טכנולוגיה" - המתמחה בפיתוח מזון, הוקמה במטרה לספק מענה איכותי, טעים וזמין לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן. החברה פיתחה מגוון מוצרים ללא גלוטן ובהם לחמים, לחמניות, עוגות, עוגיות, מאפי עלים ועוד, הדומים למוצרי מאפה רגילים ומצטיינים בטעם ובמרקם מעולים. המוצרים מיוצרים בסטנדרטים גבוהים במפעל חדיש ומתקדם, העומד בתקנים המחמירים ביותר, בהם,ISO 22000 HACCP ו-.GMP 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה