יום ראשון, 25 באוקטובר 2020

סמבוסק חומוס מושלם בפחות מעשר דקות עבודה

אמש איך שיצאה השבת התחילו אצלי בבית להתלונן שהם ממש רעבים וממש מתחשק להם משהו טעים, כל מה שהצעתי מיד נענה בשלילה, עד ש... הגעתי לרעיון שכבש את כולם בשניות. שאלתי אותם האם מתחשק להם שאכין סמבוסק חומוס- בעלי מיד התלונן שזה יקח המון זמן, אל דאגה!! אמרתי לו- מספר דקות ויש לכם מנה מפתיעה!!

פתחתי את המקרר, שלפתי בצק לפיצה של שימרית (מצונן וזמין לעבודה - תמיד נמצא אצלי במקרר), שלפתי שקית של גרגירי  חומוס שאני משרה ומקפיאה, קצצתי בצל וייאלה יש לנו ארוחה.




בטוחה שאתם גם רוצים מתכון, אז קדימה, פחות מעשר דקות ויש לכם סמבוסק מושלם, הצטרפו אלי לחגיגה:

המצרכים:

2 בצק פיצה מצונן של שימרית

למילוי:

בצל קצוץ גדול

2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים וטחונים

תבלינים: מלח, פלפל, כמון


אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד להזהבה, להוסיף את גרגירי החומוס הטחונים ולערבב היטב, להוסיף את התבלינים ולאדות כחמש דקות.

לפתוח את הבצק, לקרוץ עיגולים, להניח כפית מהמילוי, לסגור ולטגן בשמן עמוק.





ואים כמה זה קל ונוח? הפתיעו את בני הבית עם מנה טעימה במיוחד.





תגובה 1: