יום ראשון, 11 באוקטובר 2020

"נפטון" מציגה "תערובת לתיבול דג מבושל" ואני חוגגת

"נפטון" מציגה "תערובת לתיבול דג מבושל" להכנת מטעמי דגים נהדרים, ומציעה מתכון להכנת פילה סלמון עסיסי 


אצלי מאוד אוהבים דגים, מבחינתם הם יכולים לאכול אותם כל השבוע, אולם הדג האהובה ביותר הינו הדג של ארוחת ערב שבת, דג בניחוח ובטעם מרוקאי עם המון רוטב סמיך וירקות לרוב. דג חריףףף שמלווה בחלות השבת שאני מכינה (או לחמניות) שכולם טורפים בהנאה מרובה.






שבוע שעבר ממש רגע לפני סוף השבוע הגיע משלוח חגיגי מבית נפטון ובו תערובת לתיבול דג מבושל- בתחילה היססתי וזאת מאחר וכולם אוהבים את הדג שלי בדיוק כפי שהוא, הכנתי סיר עם התבלין וסיר בלי התבלין ותקשיבו!!! הוא מושלם!!! כל כך טעים, הוסיף מרקם וטעם מושלמים, הרוטב יצא סמיך עוד יותר ומלא בטעמים נפלאים, ממליצה בחום!!!

ביקשתם ואני מצרפת את המתכון המושלם שלי לדג:

המצרכים
2 גמבות חתוכות לפרוסות דקות
2-4 פלפלים חריפים חתוכים (תלוי במידת החריפות שאתם אוהבים)
ראש שום מפורק לשיניים
עגבניה מקולפת, להוציא ממנה את הנוזלים ולחתוך לקוביות קטנטנות
חבילת כוסברה קצוצה
קופסת שימורי גרגירי חומוס
תבלינים: 2 כפות פפריקה מתוקה בשמן, מעט פפריקה חריפה, כף תערובת תיבול דג מבושל, מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף.
1.5 כוסות מים רותחים.
לימון כבוש
4-8 פילה מושט


אופן ההכנה:
לטגן היטב את הגמבות עם הפלפלים החריפים עד לריכוכם, להוסיף את שיני השום ולערבב היטב, להוסיף את העגבניה ולערבב היטב, לאדות מעט,  להוסיף את התבלינים, לערבב היטב, להוסיף את המים הרותחים, לבשל על אש נמוכה כחמש דקות. להוסיף את הדגים ומעל לפזר את הכוסברה, גרגירי החומוס והלימון הכבוש.

תערובת לתיבול דג מבושל: מכילה פלפלים, פפריקה, כוסברה, שום, עשבי תיבול, שומשום, שמן ומלח, והיא ללא צבעי מאכל, חומרים משמרים ומונוסודיום גלוטמט. התערובת נהדרת גם לתיבול גבינות, תבשילים ומאפים פיקנטיים. מחיר: 10.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 120 גרם). 

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית והרבנות הראשית באר שבע. 

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה